CV

ERHVERVSERFARING

[2015-] Marketingansvarlig Bellakvarter Projektselskab A/S

[2015] Freelance grafisk designer hos Akuart
Akuart er en akustisk designvirksomhed, som skaber lydabsorberende billeder. Her har jeg haft ansvar for at udvikle et helt nyt motivkatalog med fokus på at styrke virksomhedens arbejde med fotografiske værker. Jeg har fungeret som AD’er, defineret katalogets stil og layout ud fra virksomhedens grafiske profil, fotograferet forskellige locations, arbejdet med retouch og billedbehandling samt compositing af fotos og produktrenderinger.

[2015] Gæsteforelæser Københavns Universitet
Gæsteforelæsning i Socialpsykologi ved Københavns Universitet om de socialpsykologiske mekanismer bag branding og markedsføring.

[2015] Marketingkoordinator / grafisk designer hos House of Amber
House of Amber er en international smykkevirksomhed med over 40 forretninger på verdensplan. Her har jeg haft ansvar for virksomhedens visuelle udtryk og udviklet kampagner, events og annoncesamarbejder i Skandinavien. Jeg har blandt andet udfærdiget salgsmateriale, brochurer, annoncer, POS skilte, butiksfolier og lyskassebannere. Samtidig har jeg haft kontakt til reklamebureau og udviklet en international designmanual til brug på verdensplan.

[2014] Marketingprojektleder hos Republikken
Republikken er et kreativt kontorfællesskab for freelancere og startups. Her har jeg arbejdet med at skabe en ny brandplatform med overordnet grundfortælling, vision og mission for virksomheden, planlægge og projektstyre re-designet af en ny visuel identitet, udvikle et nyt website, skabe en overordnet markedsføringsstrategi og planlægge kampagner.

[2011 – 2013] Fotojournalist / grafisk designer hos Downtown
Downtown er en af Danmarks største kampagnesider. Her har jeg skrevet artikler om spisesteder, caféer og wellnessbehandlinger i København. Samtidig har jeg fungeret som primærfotograf på undersiden Downtown PLUS og været med til at udvikle siden fra idé til virkelighed. Jeg har været med til at promovere siden gennem bloggeraftaler og stået for design af salgs- og kampagnemateriale.

[2012] Freelance kulturanmelder for YELP
YELP er en international kulturguide til lokale oplevelser. Her har jeg anmeldt musik, teater og byliv.

 

FRIVILLIGT ARBEJDE

[2015] PR-medarbejder på Roskilde Festival 2015
ROSKILDE RISING er et festivalområde med et udvalg af socialt engagerende aktiviteter, hvor unge kan designe og lege med alternative måder at påvirke verden på. Her har jeg arbejdet med PR af områdets aktiviteter.

[2011 – 2015] Fotograf for Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors hjælper udsatte børn og unge. Her har jeg lavet reportager og taget billeder fra frivillige aktiviteter. I 2013 var jeg i Jordan og dokumentere Ungdommens Røde Kors’ arbejde med unge frivillige i tre af Jordansk Røde Halvmånes lokalafdelinger.

 

VIDEREUDDANNELSE

[2014] Digital og visuel kommunikation på Københavns Erhvervsakademi
Jeg har videreuddannet mig inden for kampagneanalyse og konceptudvikling og er blevet uddannet i at tilrettelægge look og feel for en kampagne og skabe det overordnede visuelle udtryk.

[2014] Grafisk design, layout og illustration på Københavns Erhvervsakademi
Jeg har fulgt et dybdegående kursus i Adobes grafiske programmer (Photoshop, Bridge, InDesign og Illustrator) og er blevet uddannet i at producere kampagnemateriale til print og digitalt.

[2010] Strategisk kommunikation og branding på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Som videreuddannelse har jeg fulgt et omfattende og intensivt kursus i strategisk kommunikation og branding, hvor jeg har fået en række praktiske redskaber til at analysere en virksomheds image og udvikle en kommunikationsindsats fra koncept til eksekvering.

 

UDDANNELSE

[2007-2010] Kandidat i sociologi, cand.scient.soc, fra Københavns Universitet
På min kandidatuddannelse har jeg fået nuanceret indblik i mediesociologi, kulturanalyser, oplevelseskultur, forbrugersociologi, bykultur og kommunikationsteori og er blevet uddannet i at sætte kulturtendenser ind i en samfundsmæssig sammenhæng.

[2004-2007] Bachelor i sociologi, ba.scient.soc., fra Københavns Universitet
Min grunduddannelse bestod af tre års intensiv undervisning i kulturelle forhold og dybdegående indføring i kvalitativ og kvantitativ metode til at identificere kulturelle tendenser.

[2003] Engelsk A-niveau fra Gentofte HF

[2000] Matematisk student, Helsinge Gymnasium